Contact & FAQ

meest gestelde vragen

Wellicht staat hier uw vraag en antwoord al.

Wat zijn de verzendkosten?

Postzegel

Mocht je sieraad willen bestellen, dan is het mogelijk om voor de optie postzegel te kiezen. Waarde van de postzegel is afhankelijk van het gewicht van het sieraad.

Brievenbuspakketje

De standaard verzendkosten voor Nederland bedragen € 3,90 bij een pakje van 38cm x 26.5cm x 3.2cm met maximaal gewicht van 0-2 kg. Hierbij kun je je pakketje volgen via een Track en Trace code.

Pakketpost

De standaard verzendkosten voor een pakketpost bedragen €5,95.Tot een bedrag van €45,00 worden er € 5,95 verzendkosten berekend. Hierbij kun je je pakketje volgen via een Track en Trace code.

Bij een bestelling ter waarde van €45,- of hoger, komen de verzendkosten in Nederland te vervallen en zal je bestelling gratis worden verzonden.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Alle bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden. Je ontvangt een bericht wanneer je bestelling verzonden. Voor bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, dien je langer te wachten. Als je denkt dat er iets mis is, neem dan contact met ons op.

Wat als een product is uitverkocht?

Wil je graag een artikel bestellen maar is deze helaas niet meer op voorraad? Stuur dan een mailtje naar info@amavicollection.nl

neem contact met ons op