Ruilen & Retouneren 

Kan ik een artikel retourneren of ruilen?

Artikelen (m.u.v. oorbellen) mogen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden.

De retourzending dient te voldoen aan onderstaande punten:

– pakket moet voorzien zijn van voldoende portokosten

– producten mogen enkel binnen 14 dagen na ontvangst retour.

– kopie van orderbevestiging is bijgevoegd

– ingevuld retourformulier is bijgevoegd

– duidelijke reden/omschrijving per artikel

– het artikel dient in originele staat te worden geretourneerd. Onder originele staat wordt verstaan: ongedragen, onbeschadigd en indienvoorzien met aangehechte labels.

 

Producten met fabricagefouten die niet binnen 48 uur na ontvangst aan ons kenbaar zijn gemaakt worden niet meer gehonoreerd (dit is noodzakelijk om misbruik te voorkomen). Controleer je bestelling dus altijd goed na ontvangst. Voldoet je retourzending niet aan bovengenoemde punten, dan gaan deze ongefrankeerd retour naar de afzender.

 

Wil je het artikel graag ruilen? Dan kun je dat doen door het te vervangen artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsten op de website.

 

Artikel beschadigd

Wanneer je een beschadigd of verkeerd geleverd artikel heeft ontvangen, mail ons direct via info@amavicollection.nlVul daarnaast het retourformulier in en stuur het artikel retour naar Amavi Collection, H. Polakstraat 3, 3354AG Papendrecht. Een retourzending dient te voldoen aan meerdere punten, deze vindt u onder: ‘Kan ik een artikel retourneren of ruilen?’.

 

Formulier niet meegestuurd?

Indien je bent vergeten om één van de gevraagde formulieren bij te voegen aan uw retour, stuur dan een mail naar info@amavicollection.nl. Vermeld daarin de volgende gegevens:

– persoonlijke gegevens

– ordernummer

– artikelnummer(s)

– reden retour

 

Na ontvangst van je retourzending zal er zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.