Wat zijn de verzendkosten?

Postzegel

Bij de verzending kun je ervoor kiezen om je pakketje te laten verzenden met een postzegel. Hierbij ontvang je geen track en trace code en is verzenden op eigen risico. Het bedrag van de postzegel wordt bepaald aan de hand van het gewicht van je pakketje.

 

Brievenbuspakketje

De standaard verzendkosten voor Nederland bedragen € 3,90 bij een pakje van 38cm x 26.5cm x 3.2cm met maximaal gewicht van 0-2 kg. Hierbij kun je je pakketje volgen via een Track en Trace code.

 

Pakketpost

De standaard verzendkosten voor een pakketpost bedragen €5,95.Tot een bedrag van €45,00 worden er € 5,95 verzendkosten berekend. Hierbij kun je je pakketje volgen via een Track en Trace code.

 

Bij een bestelling ter waarde van €45,- of hoger, komen de verzendkosten in Nederland te vervallen en zal je bestelling gratis worden verzonden.

 

Afhalen

In het bestelproces kun je aangeven dat je de bestelling graag wilt ophalen. Wanneer je hiervoor kiest, zullen wij contact met je opnemen om een afspraak te maken. Buiten afspraak om is het niet mogelijk om je bestelling of af te halen. 

 

Worden bestellingen ook naar het buitenland verstuurd?

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling naar het buitenland te laten bezorgen.

 

Wat is de status van mijn bestelling en wanneer kan ik deze verwachten?

Wij streven ernaar om je pakketje binnen 1-3 werkdagen te verzenden. Mocht de levering langer duren, dan ontvang je dezelfde dag een e-mail met de betreffende leverdatum. Bestellingen worden alleen op werkdagen verzonden en bezorgd. Nadat wij je bestelling hebben verzonden, ontvangt je een e-mail dat je bestelling is verzonden. Mocht je hebben gekozen voor brievenbuspakketje of pakketverzending, dan zal je in diezelfde mail een track en trace link ontvangen om de status van je bestelling te volgen.